After Work med Quiz och Trubadur

Varmt välkommen på våra After Work kvällar! Vid fyra datum i höst förlänger vi sommaren där kan ni delta i både frågesport, lyssna till trubadur och njuta våra kombinerade mat- och dryckespaket.

Besökte du våra quiz- och trubadurkvällar i sommar? Då är detta något för dig. Vid fyra tillfällen i höst slår vi samman tanke- och musiknötter för att skapa en spännande och kul afton. Quizet serveras av Linus Hagstrand, och fokuset ligger i allmänbildning och musik. Därefter fortsätter kvällen vidare med trubadur Katten som kör sköna covers från olika tidsepoker som perfekt avslutning på kvällen. Vi erbjuder även speciella mat-och dryckespaket för varje tillfälle, precis som vid våra Quizkvällar vid pooområdet i somras. I och med dessa After Work kvällar hoppas vi på att ni ska får en fin avrundning på arbetsveckan samt en bra start på helgen!  Vi ses i restaurang Emilia!

Quiz 18.00-19.30

Datum:
1 september
15 september
6 oktober
20 oktober
Quiz maestro är hotellets alldeles egna Linus Hagstrand.
Genre, allmänbildning, musik, dåtid & nutid.
Boka bord med ert lag på 054-67 00 00. (Max 6 pers).
Du kan också maila oss.
Beställ gärna mat-och dryckspaket om ni önskar detta.

Trubadur Kl 20.00

Katten (Mathias Aronsson)
Spelar blandade covers från olika musikstilar och tidsepoker.
Välkomna även om du inte quizat.

Följ Kattens Facebooksida HÄR

Om att att spela quiz, eller frågesport som det tidigare hetat, är en spännande intellektuell resa där du testar kunskaper och lär dig nya saker. Blandningen av ämnen ger konstant utmaning och adrenalinkickar när du hittar rätt svar. Det är också ett kul sätt att umgås och tävla med vänner, fylld av skratt och gemenskap. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.