Best Breakfast

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror. Med Best Breakfast vill vi bjuda på en frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen. På frukostbuffén finns utöver vanliga hotellfrukost-sortimentet nya, spännande rätter, unikt för Best Breakfast. Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som du som gäst kan komponera ihop efter egen smak. 

Hos oss kan du även äta glutenfritt och laktosfritt samt ett stort utbud vegansk kost. Varje vecka dukar vi även upp något extra som exempelvis egg-muffins och smoothies.

Välkommen in och prova du också! 

Vill du boka bord kan du maila oss på:
info@gustaffroding.se
eller ringa på 054-67 00 00

Öppettider

Måndag - Fredag
06.00 - 09.30 
Lördag - Söndag, helgdagar och sommartider
07.00 - 10.30
Frukostbuffén ingår i priset för alla boende gäster.  Bor du inte på hotellet går det självklart att köpa en frukost. Hos oss ska det vara enkelt att mötas så varför inte ta med familjen eller boka in ett frukostmöte.

Pris: 130 kr vuxen och 85 kr för barn.

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.