City Break - Färgsprakande Hösterbjudande

Varför inte uppleva Karlstad i en färgsprakande höstskrud?
Just nu erbjuder vi dubbelrum för 385 SEK per person, hela hösten!

Promenera genom den färgsprakande och pittoreska Mariebergsskogen, besök Naturum och avnjut dagenssoppa eller lär dig mer om djur och naturlivet med alla sinnen. Shoppa i centrala Karlstad och besök det unika Swenströmskas Stenungsbageri där inte bara surdegsbröd kan finnas utan även en värmande kopp choklad och sötsaker som alla tillverkas på plats. För regniga dagar finns Värmlands Museum med en gedigen konstsamling och temporära utställningar av både nationell och internationellkaraktär samt Brigadmuseum som blandar den militära och civila historian om hur Sverige påverkades av olika krig runt om i världen. 

 

Under skollov och helger, hela hösten, erbjuder vi dubbelrum för 770 SEK per natt. Ska hela familjen, 2 vuxna samt upp till 2 barn under 12år, övernatta erbjuder vi möjligheten till extra bädd eller ett familjerum för 925 SEK per natt. Tips! Har ni äldre barn eller önskar två rum, boka då ett tonårsrum, läs mer här!

 

Så vad väntar du på? Boka din färgsprakande höst i Karlstad nu! 

 

Bokning sker enbart via telefon, 054-67 00 00 eller email, direkt till hotellet.
Uppge bokningskod: HÖST20.

 

Bokningsvillkor: 
- Betalning sker på plats vid incheckningstillfället. 
- Full flexibilitet, av- & ombokning utan kostnad fram till 16.00 på ankomstdagen.
- Kan enbart bokas via telefon, 054-67 00 00 eller email
- Gäller begränsat antal rum samt enbart under skollov och helger till och med 20 december 2020. 
- Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. 

 

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.