Familj - Low Rate Guarantee

För oss är det viktigt att du alltid hittar de lägsta priserna hos oss på bestwestern.se. Om du hittar ett pris på internet som är lägre än vad som finns på bestwestern.se kommer vi att matcha det lägre priset och skicka dig ett Best Western TravelCard laddat med 100 USD, under förutsättning att kriterierna för priserna är de samma.

Gör så här
Boka på bestwestern.se.
Om du hittar ett lägre pris på en annan webbplats och det priset har samma kriterier(hotell, rumstyp, datum samt antal personer) som det du bokat på bestwestern.se matchar vi det.

Se PROGRAMMETS VILLKOR och fyll i online-ansökan nedan. Blanketten måste skickas in inom 24 timmar efter att din bokning är gjord på bestwestern.se för att du ska kunna utnyttja vår Low Rate Guarantee.
Vår kundtjänst hanterar ärendet och återkommer sedan till dig med besked.

Skicka sedan in den till: BWR.SERVICE@BESTWESTERN.COM 
Ladda ned och fyll i den här blanketten, klicka här mer info.

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.