Familj - Semestererbjudande 6 dagar

Ett fantastiskt erbjudande för en skön semester i Karlstad. Ta med din partner, eller hela familjen till en oförglömlig vecka.

Hos oss kan ni ligga och njuta av solen i vårt härliga poolområde. Vi har en relaxavdelning med både ång/torr bastu och jacuzzi. Vi har även en uppvärmd utomhuspool och en poolbar som serverar god mat och dryck vid poolen. Det finns ett välutrustat gym med konditionsmaskiner, fria vikter och multigym. För barnen finns det lekrum, spel att låna och cyklar att hyra.

I paketet ingår
- Logi fem nätter
- Best Breakfast
- Tvårätters middag
- Fri till gång till poolområde och relaxavdelning
- Fri tillgång till gym

Priser
6 dagar (5 nätter) 3300 kr per person i dubbelrum
Barn 3 - 15 år i extrasäng 1125 kr per barn
Barn upp till tre år kostnadsfritt

Erbjudandet gäller 21 juni tom 16 augusti 2020.

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.