Familj - Tonårsrum

Skall familjen #hemstra eller bor kanske släkten för trångt? Brukar hotellrummen bli fyllda med bagage och extra sängar?

Ingen fara, vi erbjuder numera tonårsrum för specialpris.

Små dubbelrum med en bäddsoffa eller extra sängar som tar stor plats för att inte tala om allt bagage. Syskon som tjivas om vem som ska få extra kudden eller sova i den övre bädden? Detta är numera ett minne blott, vi har lösningen så att familjesemestern blir en fröjd för hela familjen.

Vi kallar det tonårsrum! Vilket betyder att ni får boka ett extra rum i anslutning till varandra där upp till två barn kan bo inklusive frukost. Smart va?

Uppge bokningskod: TONÅRSRUM


- Bokas online eller via telefon, 054 - 67 00 00 eller email,  info@gustaffroding.se.
- Erbjudandet gäller för 1-2 barn, upp till och med 16 år, och enbart i samband med en annan existerande bokning. Föräldrar ansvarar för båda rummen.
- Erbjudandet gäller begränsat antal rum och max 1 rum per bokningstillfälle. 
- Gäller enbart nybokningar. Går ej att kombinera med andra erbjudan eller rabatter.

Varmt välkommen med din bokning och till oss här i Karlstad!

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.