Nöje - Dansband 2020

Det var dans bort i vägen på lördagsnatten...över nejden gick låten av spelet och skratten, det var tjoh! det var hopp! det var hej!"

Till skillnad från Gustaf Frödings dikt som senare har sjungits av Sven Ingvars, äger våra danser rum på fredagar. Under höst och vår bjuder vi upp till dans och då står ett av Sveriges mest populäraste dansband på scen.

I paketet ingår
- Logi, del i dubbelrum
- Best Breakfast
- Fri till gång till relax
- Fri tillgång till gym
- Välkomstdrink
- Trerätters middagsbuffé, exkl. dryck
- Entré till dansen
- Fri parkering

Höstens dansband

Tyvärr är samtliga av vårens inplanerade dansband inställda pågrund av corona viruset. Vi uppdaterar så fort vi vet hur det blir med höstens danser. 

Lyssna på vår spotify-lista här. 

Erbjudande
985 kr per person (enkelrumstillägg 300 kr)

 

+ BOKA TILL EN EXTRA NATT
Andra natten inkl. logi, frukost, 2-rätters middag 710:- per person / 1010:- i enkelrum.

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.