Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Nöje - SunTrip - Årets julbord 2019

Rym bort från vanliga julbord och upplev en helkväll med värme, humor och underhållning.

Det är dags att ta på sig solhatten och följa med de kända reseledarna på en minst sagt oförglömlig kväll. Vad passar inte bättre än en helkväll fylld med härlig musik och galna upptåg, direkt hämtade ur denna klassiska film?!

Våra solbrända reseledare styr kvällen med varm hand och hotellet är självklart inredd i sann ”grisfest-anda”. Ett gott vällagat julbord och dryck varvas med medryckande musik, oväntade tävlingsinslag såsom ”stråromsstafett”, sångtävling och en något udda musikquiz. Självklart ser Janne Karlsson till att det även blir munter allsång!

Allt detta ingår
• Välkomstglögg
• Suntrip-hatt
• Julbord med dessert
• Reseledare från Upplevelsemäklarna
• Underhållning med Janne Karlsson
• Fri parkering

All dryck beställs separat. Fråga gärna vid bokningstillfället om våra dryckespaket.

Serveras mellan kl. 18.00 - 22.00.

Bokas via mail eller telefon 
info@gustaffroding.se eller 054 - 67 00 00.

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.