Seniorer - Senior 65+

Planerar du att hälsa på en kär skolkamrat för att uppliva gamla minnen från ungdomens dagar? Eller längtar du kanske efter barn och barnbarn? Varför inte överraska dom med ett besök, vi erbjuder seniorer att övernatta för endast 600 SEK per natt.

Känner du äventyrslust för en kulturupplevelse eller ett efterlängtat miljöombyte. Oavsett om du reser i rollen som mor- eller farförälder, i goda vänners lag eller solo, så har vi något för dig. Du som fyllt 65år kan ta del av vårt seniorerbjudande, senior 65+. Vi erbjuder övernattning i enkel- eller dubbelrum, en god start på dagen genom vår frukostbuffé, Best Breakfast, för att du ska få den bästa av förutsättningar för en dags äventyr samt gratis parkering och ett gott värdskap! 

 

Pris: 600 SEK per natt

 

I priset ingår övernattning i standardrum för upp till två personer, frukost, utomhusparkering samt WiFi och tillgång till relax med bastur, bubbelpool och gym. Priset presenteras inklusive moms samt per natt.

 

Uppge bokningskod: SENIOR65+

 

Bokningsvillkor: 
- Betalning sker på plats vid incheckningstillfället. 
- Av- & ombokning tillåts fram till och med kl. 16.00 på ankomstdagen. 
- Bokas enbart via telefon, 054 - 67 00 00 eller via email, info@gustaffroding.se
- Erbjudandet gäller torsdag - söndag och för ett begränsat antal rum.
- Gäller ej vid tillfällen då evenemang sker så som ex Danskvällar
- Alla i sällskapet måste fyllt 65år senast dagen för incheckning. Giltigt fotolegitimation
   skall uppvisas vid ankomst. 
- Gäller enbart nybokningar. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. 

 

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.