Hotellpaket
Spa - Frukostspa

Börja dagen på bästa sätt och njut av en härlig förmiddag med frukostbuffé, värmande bad liksom bastur och kallbad. Det kallar vi en bra start på dagen!

Först avnjuter du vår Best Breakfast, en väl tilltagen frukostbuffé med allt från kalla till varma rätter, lokala inslag och självklart den obligatoriska våfflan. Därefter byter du om till badrock och tofflor och får fri tillgång till vår relaxavdelning med bubbelpool, ång- och torrbastu, kallbad liksom gym. 

 

Frukostspa 280 SEK per person 

 

Har du stela och ömma muskler? Vi samarbetar med massageterapeuter och kan på förfrågan, mot en extra avgift, även erbjuda massage i samband med ditt besök.

 

Varför inte avsluta förmiddagen med en välsmakande lunch eller tapasbricka i vår restaurang Emilia, innan hemfärd? Säg till vid bokningstillfället så hjälper vi dig gärna med bordsbokning. 

 

Bokningsvillkor: 
- Betalning sker på plats vid incheckningstillfället. 
- Av- & ombokning tillåts fram till och med kl. 16.00 dagen innan ankomst. Vid bokning av massageterapeut kan särskilda avbokningsregler gälla. 
- Bokas enbart via telefon, 054 - 67 00 00 eller via mail, info@gustaffroding.se
- Erbjudandet gäller begränsat antal och i mån av plats. 
- Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
- Vi reserverar oss för ev. prisförändringar. 

*Ej bokningsbart mellan 11e juni - 31a augusti, än heller lördagar.

 

Varmt välkommen att boka ditt frukostspa hos oss! 

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.