Spa - Lunchspa

Varför inte lyxa till det i vardagen och njut av lite egentid på eftermiddagen?

Byt om till badrock och tofflor och bli därefter serverad dagens lunch i vår relax. Därefter får du fri tillgång till bubbelpool, ång- och torrbastu samt kallbad och gym.  


Lunchspa 310 SEK per person

 

 

Har du stela och ömma muskler? Vi samarbetar med massageterapeuter och kan på förfrågan, mot en extra avgift, även erbjuda massage i samband med ditt besök. 

 

Varför inte avsluta dagen med en välsmakande middag i vår restaurang, Emilia innan hemfärd? Bättre än så kan det väl ändå inte bli, säg till vid bokningstillfället så hjälper vi dig gärna med bordsbokning. 

 

Bokningsvillkor: 
- Betalning sker på plats vid incheckningstillfället. 
- Av- & ombokning tillåts fram till och med kl. 16.00 dagen innan ankomst. Vid bokning av massageterapeut kan särskilda avbokningsregler gälla. 
- Bokas enbart via telefon, 054 - 67 00 00 eller via mail, info@gustaffroding.se.
- Erbjudandet gäller begränsat antal och i mån av plats. 
- Gå ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. 
- Vi reserverar oss för ev. prisförändring. 

*Ej bokningsbart mellan 11e juni - 31a augusti

 

Varmt välkommen att boka ditt lunchspa hos oss! 

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens, Karlstad
Tel: 054-67 00 00
E-post: info@gustaffroding.se

Skicka bokningsförfrågan
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.