Nu söker vi en: Hotellchef
Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Hotellchef:

Platsbeskrivning
Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland, fyra kilometer utanför Karlstads citykärna, vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration.

Vi är också en av Värmlands största konferensanläggningar.

Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. För de dansintresserade erbjuder hotellet fortfarande dans, precis som förr i tiden. Andra kanske vill njuta av vår härliga innergård med stor utomhuspool uppvärmd sommartid, eller SPA-avdelning, gym, biljardbord och vinkällare. Vi är m.a.o. Karlstads mest kompletta fullservicehotell.

Vår hotell- och konferensanläggning är perfekt för möten, events, utbildning och kursverksamhet:
· Hörsal, med plats för 400 personer, med senaste utrustning inom konferensteknik för den riktigt stora konferensen eller eventet.
· 8 möteslokaler med all modern teknisk utrustning.
· Restaurangkapacitet för 420 personer.
· Hotellkapacitet 163 rum.

Vår restaurangverksamhet består av à la carte servering, lunchbuffé med husmanskost, affärslunch, temabufféer, catering och vi har ofta större arrangemang med finare festmiddagar eller temakvällar t.ex. julbord. Vi arrangerar bland annat olika nöjeskvällar med exempelvis de bästa dansbanden.
Vi arrangerar även Sveriges största Indoor Country Festival varje år samt är alltid öppna för ytterligare arrangemang för att optimera hotellet och restaurangens beläggning.

Som driftansvarig ska du:
Vara en resultatorienterad Hotellchef med fullt ansvar för hotellens verksamhet.

Övergripande ansvar för drift- nyckeltal- och personal för samtliga avdelningar.

Ditt fokus är att leverera en service i världsklass till våra gäster, att aktivt driva och utveckla hotellets produkt.

Med stark kommersiell drivkraft och förmågan att bygga och utveckla givande nätverk som genererar intäkter och ekonomiska resultat.

Bidra med ditt eget kontaktnät och bearbeta Frödings register för att optimera hotellets beläggning för både logi, konferens och restaurang.

Du är en stark och trygg ledare med god självinsikt och högt driv. Du är lyhörd, har hög integritet samt en nätverkare av rang som skapar förtroende både i och utanför organisationen.

Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare så att de kan prestera och växa i sina roller.

Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Ha daglig närvaro i reception, lobby, konferens, restaurang samt alla allmänna ytor.

Du ska leda det dagliga säljarbetet i organisationen och se till så att varje avdelning efterlever sina säljmål. Du ska vara en kvicktänkt problemlösare.

Som chef leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma goda resultat med små medel.

Du och dina avdelningsansvariga arbetar tillsammans för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla verksamheten och arbetssättet samt attrahera, utveckla och inspirera era medarbetare.

Ansvara för den dagliga driften och kontrollera så att regler och rutiner följs, se över dessa rutiner och åtgärda eventuella brister för att förhindra att uppgifter hamnar mellan stolarna.

Kvalitetssäkra så att ingen gäst lämnar missnöjd och vid klagomål ta reda på vad som har hänt och utreda detta så att det kan förebyggas i framtiden.

Gästens första och sista intryck ska vara av högsta klass.
   

Skicka in din ansökan så snart som möjligt,
intervjuer sker löpande.

Tjänsten utgår från Karlstad
Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens.
100% Fast anställning
6 mån provanställning tillämpas. 

Maila ditt CV och personliga brev till:
patrik.morkfors@gustaffroding.se

Best Western Gustaf Fröding hotell & Konferens är Värmlands största konferenshotell.

Det innebär att vi alltid har behov att medarbetare som vill jobba extra på våra olika avdelningar.

Välkommen med din ansökan till respektive avdelning:

housekeeping@gustaffroding.se             (Husfru)
kock@gustaffroding.se                               (Kök)
restaurang@gustaffroding.se                   (Restaurang, frukost)
tine.ahlin@gustaffroding.se                      (Reception) 

Vi ser fram mot din ansökan!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.