Hälsa julen välkommen på Gustaf Fröding

Lunchjulbord

Vi erbjuder ett lunchjulbord till dig som inte kan få nog av läckerheterna. Kom själv, ta med en vän eller varför inte hela släkten.

Tider och Datum: 11:30 - 14:00.
Torsdag - fredag mellan 1 - 16 december
Fler dagar kan tillkomma vid förfrågan. Håll utkik!

Pris: 235 kr / person
Välkommen in eller boka bord:
054-67 00 00
info@gustaffroding.se

Boka kvällsjulbord

Vi erbjuder Gustaf Frödings klassiska julbord till företag eller större sällskap. Kanske vill ni avsluta året tillsammans på ett trevligt och enkelt sätt utan underhållning men ha kvar julens aura och framförallt äta god mat tillagad i Frödings kök.
Obs! Gäller på förfrågan från måndag 28 november.

Pris: 515 kr / person
Kontaka oss:
054-67 00 00
info@gustaffroding.se 

Dansa in julen - julbord med dans

Grattis alla dansälskare! I år erbjuder vi julbord för dig som vill kombinera våra läckerheter från köket och därefter dansa ända fram till stängning.

9/12 Streaplers
10/12 Callinaz
16/12 Fernandoz
17/12 Streaplers

Pris julbord med dans: 725 kr
Boka: 054-67 00 00
info@gustaffroding.se
Vi har även övernattningspaket från 1235 kr / per person i dubbelrum.
Endast dans: 200 kr (ej förköp)

Fira julen hos oss 23-26 december 2022.

Vi erbjuder en julig hotellvistelse under flera dagar där du kan skämma bort dig själv och kanske en vän. Här skapar vi julstämning tillsammans och du bestämmer din egen takt. Njut av läckerheterna som serveras, slappna av i vår relaxavdelningen med bubbelpool, torr - och ångbastu och gym. Spela lite biljard, slappna av i lobbyn eller restaurangen. Men framföra allt, använd julen att återhämta dig. Varför inte göra vistelsepaketet till en julklapp!?

Se hela programmet i kolumnen >>

Varmt välkomna!

Program

Den 23:e december välkomnas du med glögg och lussebullar. Senare på kvällen serveras en trerätters middagsbuffé lagom till att uppesittarkvällen tagit fart.

På julafton dukas en mysig julfrukost upp, följt av tomtegröt och skinksmörgås till lunch. På eftermiddagen avnjuter vi ett klassiskt julbord och kanske kommer tomten...

Juldagen inleds med frukost, följt av lunch och på kvällen serveras en trerätters middagsbuffé.

På Annandagen dukar vi upp en härlig Best Breakfast innan det är dags för hemfärd.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.