Julbord och vistelsepaket julen 2023

Jul på Hotell Gustaf Fröding är en minnesvärd och mysig julupplevelse med högkvalitativ mat, trevlig atmosfär, god natts sömn och vänlig personal. Hos oss kan du stanna hela julen i vårt stora julpaket, eller så kan du boka in ett av våra julbord. På julbordet finner du ett brett utbud av traditionella svenska rätter och moderna twistar som tillfredsställer de flesta gommar. Läs mer nedan.

Julbordslunch

I jul vid utvalda datum byter våra populära luncher skepnad till ett maffigt julbord. Du som ätit lunchjulbord hos oss tidigare vet att du får en riktigt njutbar och julig matupplevelse. Allt du förväntar dig av ett julbord finns där och vi jobbbar hårt för att ni ska gå härifrån fullt belåtna.

PRIS: 275 kr / person

Datum: 30/11, 1/12, 7/12, 8/12, 14/12, 15/12, 19/12, 20/12.

Vi rekommenderar att ni bokar bord för att säkra er plats men vi har även ha drop-in i den mån det går. Är ni större sällskap eller företag ber vi er att boka så snart ni kan.
Ring 054-67 00 00 eller maila info@gustaffroding.se

Kvällsjulbord med trubadur

I december erbjuder vi ett klassiskt kvällsjulbord med trubadur som spelar julinspirerade låtar från flera årtionden. Njut av det breda utbudet av traditionella svenska rätter. och precis som all vår mat så lagas allt från grunden av de bästa råvarorna. Vi har även anpassade dryckespaket om så önskas. Se menyn.
Se hela julbordsmenyn här.

PRIS: 515 kr / person

Tillgängliga datum: 8,9,15 & 16/12. 
Är ni ett företag, förening, kompisgäng m.m. och vill boka andra datum så finns den möjligheten. Kontakta oss för önskemål och tillgänglighet. 

Julbord med övernattning

Få mer ut av julbordet med att kombinera med en övernattning. Du får en minnesvärd och mysig julupplevelse med traditionella julrätter, trevlig atmosfär med musik från vår trubadur. Dessutom relax, gym, frukost och en skön säng att landa i. 

Erbjudandet gäller 8, 9, 15 och 16 december.
Pris dubbelrum 2 personer: 2125 kr
Enkelrum 1 person 1410 kr

Julerbjudande för vin- och ölentusiaster

I år erbjuder vi ett provningspaket av 4 vinsorter alternativt 4 ölsorter och till det en härlig bricka med tilltugg i vår vinkällare. Det hela avrundas med en härlig julinspirerad trerättersmiddag i vår restaurang Emilia. Provningarna hålls av vår egen sommelier Anton Grenhage, eller vår Food and Beverage Manager Marie Eriksson Sköld. 

Paketet finns möjligt att boka under fredagar & lördagar under november samt december.
Läs mer / ladda ner erbjudandet som PDF nedan.

Kontakt

Food and Beverage Manager
Marie Eriksson Sköld
076-020 75 40
marie.e.skold@gustaffroding.se

Fira hela julen hos oss!
Paket för 23-26 december 2023

Boka vistelsepaketet över hela jul. Ett paket som får själen och munnen att le

Vi erbjuder en julig hotellvistelse under flera dagar där du kan skämma bort dig själv och kanske en vän. Här skapar vi julstämning tillsammans och du bestämmer din egen takt. Njut av läckerheterna som serveras, slappna av i vår relaxavdelningen med bubbelpool, torr - och ångbastu och gym. Spela lite biljard, slappna av i lobbyn eller restaurangen. Men framföra allt, använd julen att återhämta dig. Varför inte göra vistelsepaketet till en julklapp!?

Se hela programmet bredvid / nedan >>

Varmt välkomna!

Program

Den 23:e december välkomnas du med glögg och lussebullar. På kvällen njuter vi av en trerätters middagsbuffé och bingolotto för de som önskar.

På julafton dukas en mysig och god julfrukost upp. Det blir tomtegröt och skinksmörgås till lunch och på eftermiddagen avnjuter vi ett traditionellt julbord och mys runt granen.

Juldagen inleds med frukost, följt av lunch. På kvällen serveras en trerätters middagsbuffé och en musik av jultrubadur.

På Annandagen dukar vi upp en härlig Best Breakfast innan det är dags för hemfärd.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.