Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Konferens

Hos oss är det enkelt att mötas. Vi har helhetslösningen för ert företag.

Med våra 163 rum, 9 konferenslokaler med plats för upp till 415 personer och över 200 fria parkeringsplatser är vi Karlstads största konferenshotell.

En traditionell dagkonferens innehåller mötelokal efter önskemål, förmiddags samt eftermiddagsfika, konferenslunch med förrätt, buffé samt kaffe och dessert samt eftermiddagsfika.
Vill ni övernatta så erbjuder vi välkomponerade årstidsanpassade menyer. 

Som avslutning på dagen kan vi varmt rekommendera vår vinkällare. Denna magiska plats inbjuder till fördrink med plockbuffé.  Eller varför inte avsluta kvällen i vår härliga relaxavdelning med ång samt torr bastu, jacuzzi? Givetvis finns det ett gym till ert förfogande. Läs gärna mer om vår uppskattade "Må gött konferens"

Trots storleken på anläggningen så präglas hotellet av personlig atmosfär och service.

Varmt välkomna in till oss.

Kontakta konferensen

Konferenskoordinator
Julia Högblad
054 - 67 00 50

Lokaler

Vi har 9 konferenslokaler med plats för upp till 415 personer och kan givetvis erbjuda logi till alla konferensgäster.

Aktiviteter

Kom ner i vår fantastiska vinkällare och gör en vin/öl eller whiskey avsmakning. Eller varför inte prova ett av våra musikquiz i samband med konferensen.

Poolparty

Anordna ett poolparty till nästa kick off eller företagsevent. Poolen är uppvärmd sommartid, vår relax finns självklart öppen året runt.

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.