Möte & event

Hos oss är det enkelt att mötas. Vi har helhetslösningen för ert företag. Med våra 163 rum, 9 konferenslokaler med plats för upp till 415 personer och över 200 fria parkeringsplatser är vi Karlstads största konferenshotell. En traditionell dagkonferens innehåller mötelokal efter önskemål, förmiddags samt eftermiddagsfika, konferenslunch med förrätt, buffé samt kaffe och dessert samt eftermiddagsfika. Vill ni övernatta så erbjuder vi välkomponerade årstidsanpassade menyer. 

Lokaler

Val av konferenslokal och mötesrum anpassas utifrån era mål. Vi arbetar aktivt med att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att era möten ska få de resultat ni önskar. Vi erbjuder ljusa lokaler i flera varianter av möblering samt AV-teknik, dvs. modern konferensutrustning som bildskärmar, projektorer, whiteboard. Vår största lokal har även ljudslingor och möteskamera.

Värmlandssalen

Värmlandssalen är vår största sal med plats för upp till 415 personer.

Alsterdalen

Fin flexibel lokal för traditionella sammanträden och konferenser.

Gunnerud

Fin flexibel lokal för traditionella sammanträden och konferenser.

Dungen

Dungen är en omtyckt lokal som även passar bra som utställningssal.

Haga

Haga är en luftig och välplanerad lokal för de lite mindre konferenserna.

Grupprum

Vill ni konferera på ett annorlunda sätt i kreativa miljöer? Då kommer våra grupprum passa er.

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.