Målfokusera tillsammans med teambuilding

Vi samarbetar med Upplevelsemäklarna för att ni ska få den bästa upplevelsen möjligt. Varför inte utmana kollegorna i Bumperball, Bull's eye eller Nerver av stål?

Här hittar du Värmlands bredaste utbud av upplevelser. Oavsett om du letar efter genomtänkta teambuildingsaktiviteter, medryckande personalfester, inspirerande föreläsningar eller kvalitativa konferenser garanterar vi att du hittar dem här.

Tine Ahlin Alenstad, Gustaf Fröding Hotell & Konferens
054 - 67 00 50
konferens@gustaffroding.se

Ni kan välja mellan följande aktiviteter

Fr. 395:- ex moms
8 - 80 personer

Vem är uthållig, pricksäker, snabbtänkt eller stark? Vi utlovar en utmanande och rolig aktivitet som lockar fram tävlingsmänniskan i dig.

Fr. 395:- ex moms
8 - 80 personer

Utmana dig själv och dina arbetskamraterna i en rafflande skyttetävling! Mental styrka, fokus och precision är egenskaper som gör att just du kan stå högst på prispallen.

Fr. 395:- ex moms
8 - 80 personer

Är ni redo att ge er ut på spännande utmaning? Upplev nervpirrande utmaningar där deltagarnas kreativitet och samarbetsförmåga sätts på prov.

Fr. 395:- ex. moms
8 - 80 personer

Ge dig själv chansen att tackla dina kollegor i en oförglömlig match i Bumperball! En teambuildingsövning som lämnar avtryck! 

Fr. 395:- ex. moms
8 - 80 personer

Här gäller det att ha nerverna i styr och koncentrationsförmågan på topp! Förbered er på en rafflande tävling där alla kan vara med och delta. 

Fr. 295:- ex. moms
8 - 80 personer

Följ med på ett oförglömligt event där ni tillsammans förevigar minnen för livet! Ni i laget blir tilldelade en lång lista med ovanliga uppdrag som ger olika poäng beroende på svårighetsgrad. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.