Lediga jobb!

Just nu söker vi frukostvärd och serveringspersonal / bartender.

Har du ett genuint intresse för gästen och service? Har du gymnasial utbildning och minst ett års erfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck, och gillar att arbeta lunch, kvällar, helger och tidig morgon? Scrolla då nedåt och ansök så snart som möjligt för kanske blir du en av våra nya medarbetare i vår restaurang- och frukoststyrka!

Vi söker medarbetare för omgående anställning, visstid/extra vid behov men också inför sommaren då övrig personal har semester.
Hotellet är anslutet till Visita och har kollektivavtal med HRF och anställningsintervjuer sker löpande.

Till vår frukostavdelningen söker vi:

Dig som gärna har arbetat inom frukostservering tidigare.
Som frukostvärdinna/-värd är det tidiga mornar där arbetspasset börjar med att duka upp hela frukostbuffén.
Inom frukosten så ska man se till så buffén alltid är fräsch och påfylld.
Avdukning av brickor och se till så att alla bord är avtorkade.
Under tiden frukosten är öppen så gäller det att förbereda inför morgondagens frukost.
Det är även frukostens ansvar att förbereda smörgåsar/kakor till de konferenserna vi har i huset så att de får sitt fika i rätt tid.
När frukosten har stängt ska man få undan buffén och se till att restaurangen är ren och snygg samt fortsätta förberedelserna inför dagen efter.
Vi ser gärna att man har vana vid att arbeta effektivt och att minimera svinn på buffén

Till vår restaurangavdelningen söker vi:

Dig som har som vana att ge god service och tidigare har arbetat som servitris/servitör/bartender.
Vår restaurang har både lunch- och kvälls öppet så arbetstiderna kan variera.
Som restaurangmedarbetare får inte glömma bort att gästen alltid står i fokus även under högtryck. Att man även ska vara effektiv.
Vår restaurang har ibland olika event såsom t ex danskvällar vilket gör att det kan bli sena arbetstider.
Under sommarperioden har vi vår poolbar öppen där vi serverar lite lättare rätter och drycker.
När restaurangen stänger måste den ställas i ordning så att frukosten obehindrat kan ställa iordning buffé och ta emot frukostgästerna.
Vi ser gärna att man har vana av att stå i baren också, där det serveras allt från öl/vin till drinkar och alkoholfritt samt servar de som jobbar på ”golvet” med dryck.


Erfarenhet:
Minst gymnasial utbildning, samt minst ett års erfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck. 
Maila ditt CV tillsammans med personligt brev till helena.andersson@gustaffroding.se 

Lycka till!

Är du vår nya Food and Beverage Manager?

Då hoppas vi att du har ett intresse för gästen, driften och dina medarbetare! 

Du har en medvetenhet inom mat- och dryckesvärlden, är kreativ och har förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Vi vill att du leder förändringar, skapar struktur och planerar din verksamhet gemensamt med General Manager. Du har förmågan att tänka strategiskt och ser vikten av att samarbeta mellan de olika avdelningarna. Du har ett driv med stort fokus på gästnöjdhet och resultat.

Vad ingår i din roll?
• Tjänsten innefattar övergripande ansvar för driften inom vår restaurang, bar och kök.
• Du har budget- och resultatansvar för ovan angivna områden.
• Ansvar för att rekrytera, leda och utveckla teamet inom dina egna områden.
• Som ledare ska du har förmågan att utveckla dig själv och din verksamhet mot gemensamma mål.
• Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till General Manager och CEO.
• Du har personalansvar såsom schemaläggning, utvecklingssamtal samt att se till så att personalens arbetstid är så effektiv som möjligt.
• Du har serveringsansvar och ska medverka vid större evenemang samt planering för dessa samt för hotellets nöjesdel som bokning dansband m.m.
• Utveckla hotellets menyer, luncher- och kvällsmenyer.
• Delta aktivt i den dagliga driften i restaurangen/köket och kontrollera så att regler och rutiner följs, se över dessa rutiner och åtgärda eventuella brister. 
• Ansvar för att medarbetarna känner till och följer Best Westerns koncept och policies inom hotellet.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har minst gymnasial utbildning, samt minst tre års ledarerfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck. Vi vill även att du har goda kunskaper inom budgetering samt goda datakunskaper.
Meriterande är om du även tidigare har arbetat som F&B Manager inom hotell och restaurang.

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta Genera Manager, Helena Andersson på telefon 076-0054652 eller maila på helena.andersson@gustaffroding.se
Alla ansökningar behandlas löpande varför vi ber dig ansöka så snart som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och fast månadslön.

Intresserad av andra jobb?

Best Western Gustaf Fröding hotell & Konferens är Värmlands största konferenshotell.

Det innebär att vi alltid har behov att medarbetare som vill jobba extra på våra olika avdelningar.

Välkommen med din ansökan till respektive avdelning:

housekeeping@gustaffroding.se             (Husfru)
kock@gustaffroding.se                               (Kök)
restaurang@gustaffroding.se                   (Restaurang, frukost)
tine.ahlin@gustaffroding.se                      (Reception) 

Vi ser fram mot din ansökan!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.