Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Välkomna till Dagens Lunchbuffé!

Vällagad mat står alltid i centrum hos oss.
Välkomna till oss i Restaurang Emilia. 

Vecka 46

MÅNDAG
Hickory ribs med coleslaw och klyftpotatis.
Pocherad torsk med vitvinssås, baconströssel och kokt potatis.

TISDAG
Korvgryta med rotfrukter, kokt potatis och senapscréme.
Stekta äggnudlar med kyckling och korianderkräm.

ONSDAG
Kycklingfilé med currysås och ris.
Ugnsbakad kolja med citronsås och kokt potatis.

TORSDAG
Nattbakad karré med plommon och ingefärssås, rostad potatis.
Fiskgryta med saffran samt kokt potatis och aioli.

FREDAG
Schnitzel med bearnaisesås och klyftpotatis.
Pasta bolognese med riven parmesan.

Välkomna att maila eller ringa oss för mer information. 

Matallergi och matintolerans
Har du en matallergi eller intolerans, berätta gärna för vår personal innan du beställer din mat och dryck så vägleder vi dig. 

Varmt välkomna! 

Öppettider 
Dagens lunchbuffé 
Måndag - Fredag
11.30 - 14.00

105:- per person
Lunchbuffé med två rätter, sillbuffé, salladsbuffé, dessertbord,  Thoreau-vatten och kaffe

Kontakta oss gärna
+46(0)54 - 67 00 00 eller info@gustaffroding.se

Best Breakfast 

Njut av Best Breakfast i restaurang Emilia.

Poolparty

Anordna ett poolparty till nästa kick off eller företagsevent. Vår pool är tempererad under sommaren! 

Middag

Vår härliga kvällsmeny serveras i en härlig atmosfär.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.