Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Välkommen till dagens lunchbuffé 

Denna meny gäller för vecka 46

Måndag
Helstekt fläskfile med timjansås och stekt potatis.
Köttbullar med gräddsås och kokt potatis.
Vegetarisk falafel med kokt potatis.

Tisdag
Pastasås med fläskytterfilé, grönpeppar med tagliatelle.
Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis.
Vegatarisk brocolli och blomkålsgryta med kokt potatis.

Onsdag
Teriyakibakad lax med ris.
Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis.
Vegetarisk oumphgryta med rotfrukter och kokt potatis.

Torsdag
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor och kokt potatis.
Grön currygryta med kyckling och ris.
Vegetarisk quornfilégryta med ris.

Fredag
Schnitzel med rödvinssås och stekt potatis.
Pocherad spätta med räkor, dillsås och dillslungad kokt potatis.
Vegetarisk grönsakspaj.

Matallergi och matintolerans
Har du en matallergi eller intolerans, berätta gärna för vår personal innan du beställer din mat och dryck så vägleder vi dig. 

Varmt välkomna! 

Öppettider 
Dagens lunch 
11.30 - 14.00,
Måndag - Fredag

105 kr per person
Lunchbuffé inkl. sillbuff´e, dessertbuffé och bordsvatten. 

Kontakta oss gärna

+46(0)54 - 67 00 00 eller info@gustaffroding.se

Best Breakfast 

Njut av Best Breakfast i restaurang Emilia.

Poolparty

Anordna ett poolparty till nästa kick off eller företagsevent. Vår pool är tempererad under sommaren! 

Middag

Vår härliga kvällsmeny serveras i en härlig atmosfär.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.