Välkommen till Restaurang Emilia

I vår omtyckta och hemtrevliga restaurang Emilia serveras både frukost, lunch och middag. Här har vi även uppträdanden som våra populära dansbandskvällar och after work. Restaurangen rymmer upp till 400 sittande gäster och passar stora som små sällskap. Restaurangen ligger i direkt anslutning till vår innegård och poolområde.

Vill du boka bord? Ring 054-67 00 00

Best Breakfast

Hotellfrukost ingår alltid i övernattningen men du kan även besöka oss utifrån. Pris: 125 kr.

Öppettider:
Måndag - Fredag 06.00 - 09.30
Lördag & Söndag 07.00 - 10.30

Möjlighet till bordsbokning finns.

Lunch

Vi erbjuder en lunchbuffé med två varmrätter med fokus på svensk husmanskost och vegetariska rätter. En generös salladsbuffé och bubbelvatten. Efter maten ingår kaffe och bakverk. 

Öppettider: 
Mån-Fre lunch 11:30-14:00
Pris: 135:-
Seniorpris: 115:- (efter 13:00)

À la carte

Ät en god middag i Restaurang Emilias mysiga atmosfär med utsikt utöver vårt poolområde och innergård.

Öppettider:
Måndag - torsdag 17 - 22
Fredag - lördag kl 17.00 - 23.00
Sista beställningen 15 minuter innan stängning.

Dansbandskvällar med stora svängar

Fredagskväll är dansbandskväll! Här har vi dansat sedan sjuttiotalet och vi tänker fortsätta med det. Vi har övernattningspaket, middagspaket och endast entre. Hitta det som passar dig bäst!

After Work för den vetgirige och nostalgiska

Vid fyra tillfällen i höst slår vi samman tanke- och musiknötter till en spännande och kul After Work för både boende och inkommande gäster. Vi erbjuder då även speciella mat-och dryckespaket. 

En magisk kurshelg i Lindy hop

Nu fyller vi huset med Lindy hop! Delta, förfina, lär och njut!
Datum: 17-19 november 2023. (Kurser lördag och söndag).
På scen - ett av Sveriges bästa swing-band Gentlemen & Gangster.

Julen är vår allra heligaste högtid

Vi erbjuder varje år julbord med show, klassisk kvällsjulbord, julbord för företag och jullunch. Just nu sätter vi sista knorren på årets julerbjudanden, men se efter vad som finns hittils.

Nya tider ny meny

Läs om hur vi arbetar med meny, råvaror, matsvinn och lokala aktörer  >>

Välkommen till vår vinkällare!

Djupt i urberget ligger vår utmärkta vinkällare redo för ditt smakäventyr. Avnjut en anpassad tapasbricka till ditt utvalda vin.

Nu kan du åter boka provningar med sommelier!

Konferera hos oss

Mat och dryck är ett gott recept för lyckade möten och konferenser. Vi erbjuder konferenslokaler både för den stora gruppen med 400 gäster och passande lokaler för den lilla arbetsgruppen. 
Kontakta oss för våra konferenspaket.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.