Sommarkvällar i poolområdet

Varje år öppnar vi upp vår utomhuspool och vårt poolområde för mysiga och svalkande stunder. Om dagen njuter du av sol, bad, mat och dryck och om kvällen arrangerar vi quiz- och trubadurkvällar. Vare sig du bor på hotellet eller inte så är du välkommen! Men ring oss gärna på 054-67 00 00 i förväg och boka bord för att försäkra er om plats. Varmt välkomna!

Sommarfest

Det börjar bli dags för planering av årets sommarfest, kanske för företaget eller den perfekta studentmottagningen?

Vi ordnar festen!
Hos oss firar ni in sommaren på vårt stora poolområde, där vi har en utomhusbar samt många sittplatser. 

Vi hjälper er att sätta ihop mat- och dryckespaket som passar just era festdeltagare. 
Vi har även möjligheten att hjälpa er att boka underhållning, samt hjälpa till med dekorationer och temafester. Allt på samma faktura!

Matpaket
Kockens grill
En av våra kockar värmer upp grillen, och grillar köttet till era festdeltagare. En härlig touch med doft och smak av nygrillat. Till detta ingår även en buffé av sallader, kolhydrater och såser - alla får möjligheten att kombinera sin perfekta grilltallrik!

Buffé
En härlig buffé med två varmrätter, stor salladsbuffé samt ett dessertbord.

Middag på tallrik
Välj mellan vår middagsmeny eller festmeny. 
Här kan man boka antingen två- eller trerätters middagar som är anpassade efter era önskemål. 

Kontakt & bokning

Marie Eriksson Sköld
Food and Beverage Manager
076-020 75 40
marie.e.skold@gustaffroding.se

Banana Bus Club memories

I slutet av 80-talet och början av 90-talet drevs en After Beach Club på Gustaf Fröding. Många av våra gäster som var med på den tiden vill gärna prata om dessa minnen och det gör vi så gärna. Än i dag har vi event och partyn kring poolen som är hotellets hjärta sommartid. i Januari 2023 skrev Värmlands Folkblad ett upplag om tiden som gett hotell Gustaf Fröding dess karismatiska aura.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.