Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Relax, gym och poolområde

Koppla av och slappna av. Ta ett värmande bastubad och kliv sedan ner i vår jacuzzi. Som gäst hos oss har ni fri tillgång till vår relaxavdelning med torr och ångbastu, jacuzzi, samt vårt välutrustade gym. Vi erbjuder även plockmat och dryck framtaget för spa-avdelningen, ring oss för menyn.
Du kan även boka / hyra in dig i vår relaxavdelning om du inte bor på hotellet vid mån av tid och beläggning. Ring vår reception på 054-67 00 00 för priser och info.

Öppettider

Ordinarie tider:
Gym måndag - söndag 05:00-22:00
Relax måndag - söndag 08:00-22:00

Sommartid förvandlas innergården till ett poolområde

Hotell Gustaf Fröding är till stor del känt för sin stora utomhuspool. Här har man badat, solat, grillat och festat sedan sjutiotalet och det är något vi tänker fortsätta med. Poolen (som är uppvärmd) samt poolbaren hålls öppen från och med juni (midsommarveckan) och stängs i september.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.