Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Relax 

Välkommen till vårt trevliga  gym och relaxavdelning!
Som gäst hos oss har ni fri tillgång till vår relaxavdelning med torr och ångbastu, jacuzzi, samt vårt välutrustade gym. Efter en stressig dag är detta den perfekt avslutningen. Ta ett värmande bastubad och kliv ner i vår varma jacuzzi. Njut av en stunds avkoppling , något gott att dricka och skäm bort dig ordentligt i vår i vår relaxavdelning.

Givetvis erbjuder vi massagebehandling, förboka gärna i förväg på 054-670 000.

*Vid högre beläggning gäller följande
Gäster måste boka tid för relaxen vid ankomst och det bokas timvis. 

Pool
Öppettider: 10:00-22:00

Pris för boende gäster: Gratis tillträde under hela vistelsen
Pris för ej boende gäster: 55kr/barn & 75kr/vuxen.

Att hålla avstånd & förhindra köbildning är fortsatt viktigt för oss. Därför är gäster som inte bor på hotellet välkomna att bada hos oss fram till 15:00, därefter är poolen enbart öppen för hotellets boende gäster. 

Vill ni besöka oss kvällstid för att äta i Restaurang Emilia & få möjlighet att ta ett dopp? Kontakta oss för mer information och bokning.

Ni når oss på 054-670000 eller info@gustaffroding.se

Öppettider

Måndag - fredag 10:00-22:00
Lördag - söndag 08:00-22:00

V24 - Relaxen avstängd på grund av renovering. Poolen utomhus fortsatt öppen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.