Poolparty, grillkvällar och events i poolområdet

Gör någonting nytt och spännande på årets företags event eller kick off. Tillsammans anordnar vi ett poolparty där in kan bjuda in era anställda / kunder/ vänner på en riktigt våt tillställning i vårt poolområde.

Exempel på innehåll:

Uppvärmd utomhuspool sommartid

Poolbar
Fördrink
Ett glas vin/öl/dricka

Kocken serverar en stor grillbuffé

Relaxavdelning med ång- och torrbastu samt bubbelpool 

Putting green 

DJ eller trubadur

Från 410 kr per person ink. moms (minimiantal 20)

Kontakt

+46 (0) 54 - 67 00 00
info@gustaffroding.se

Banana Bus Club memories

I slutet av 80-talet och början av 90-talet drevs en After Beach Club på Gustaf Fröding. Många av våra gäster som var med på den tiden vill gärna prata om dessa minnen och det gör vi så gärna. Än i dag har vi event och partyn kring poolen som är hotellets hjärta sommartid. i Januari 2023 skrev Värmlands Folkblad ett upplag om tiden som gett hotell Gustaf Fröding dess karismatiska aura.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.