Spa och relaxavdelning

Välkommen till vår relaxavdelning! Här kopplar du av i vår jacuzzi, ång- och torrbastu samt kalldusch. Njut av en stunds avkoppling, och vill du beställa något gott att äta eller dricka så förbeställer man det i receptionen. Som gäst hos oss har ni fri tillgång och vill du besöka oss utifrån så kan du kontakta oss.

Spapaket med frukost eller med lunch (måndag - fredag)

Frukost och spa
Avnjut först en "Best Breakfast", hoppa sedan i en varm och skön morgonrock och tofflor. Du har sedan har du fri tillgång till relaxen med jacuzzi, ång- samt torrbastu och kallduschDu lånar morgonrock och handduken men tofflorna kan du med hem. Hinner ni besöka vårat gym är ni varmt välkomna att göra även det!

Pris: 325 kr per person
För bokning - kontakta receptionen på 054-670000 eller info@gustaffroding.se
Lunch och spa 
Avnjut dagens lunch, sedan har du fri tillgång till relaxen med jacuzzi, ång- samt torrbastu och kalldusch. Du lånar morgonrock och handduk, tofflorna tar du med hem. Hinner ni besöka vårat gym är ni varmt välkomna att göra även det!
                                                         
Pris: 365 kr per person
För bokning - kontakta receptionen på 054-670000 eller info@gustaffroding.se
*Vid hög beläggning på hotellet finns endast begränsat med platser för ovanstående paket.
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.