Best Breakfast

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror. Med Best Breakfast vill vi bjuda på en frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen. 

På frukostbuffén finns utöver vanliga sortimentet nya, spännande rätter, unikt för Best Breakfast. Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som du som gäst kan komponera ihop efter egen smak. 

Välkommen in och prova du också! 

Öppettider

Frukostbuffén ingår i priset för alla boende gäster. 
Måndag - Fredag
06.00 - 09.30
Lördag - Söndag/helgdagar 
07.00 - 10.30

Bor du inte på hotellet går det självklart att köpa en frukost. Hos oss ska det vara enkelt att mötas så varför inte ta med familjen eller boka in ett frukostmöte.
125 kr /person

Spapaket

Njut av en härlig stund i ång/torrbastu, jacuzzi..

Lunch

Vi erbjuder en lunchbuffe´ med två varmrätter med fokus på svensk husmanskost. Det ingår alltid en generös salladsbuffé med bubbelvatten och kaffe med bakverk efter maten.

Middag

`A la carte, klassisker, för- och efterrätter. Välkommen till Restaurang Emilia

Dansbandskvällar

"Det ä dans bort på Fröding på fredagskvällen”. Boka direkt då hotellet brukar bli fullt...

Vinkällaren

Djupt i urberget ligger vår utmärkta vinkällare redo för ditt smakäventyr. Avnjut gärna en härlig tapas bricka till.

Konferens

Vi har konferenslokaler som passar både den stora gruppen med upp till 400 gäster till den lilla gruppen.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.