Förrätter
Starters
TOMATSOPPA 105 KR
Tomatsoppa med basilikaolja.
Serveras med gratinerad kumminsmördeg.
Tomato soup with basil oil, served with a cheese and cumin pastry.
KANTARELLTOAST 115 KR
Kantareller på smörstekt toast, gratinerad med
västerbottenost och toppad med picklad rödlök.
Chantarelles on toast, gratinated with
Swedish cured cheese topped with pickled red onion.
FRÖDINGS RÄKBAKELSE 115 KR
Smördegsbakelse toppad med räkor,
stenbitsrom, creme fraiche och rödlök.
Puff pastry served with shrimps, roe, crème fraiche and red onion.
À la carte
Main courses
VEGETARISK FYLLD PAPRIKA 189 KR
Ugnsbakad paprika fylld med grönsaker och vegetarisk färs.
Serveras med ris och mustig tomatsås.
Baked bellpepper filled with veggie mince.
Served with rice and tomato sauce.
OXFILÈPASTA 205 KR
Tagliatelle med krämig sås med oxfilé och skogschampinjon.
Toppad parmesan och ruccola.
Tagliatelle with fillet of beef and forest mushroom.
Garnished with parmesan and arugola.
UGNSBAKAD HÄLLEFLUNDRA 265 KR
Ugnsbakad hälleflundra med dillslungad potatis.
Serveras med vitvinssås, fänkålssallad samt rotfruktchips och stenbitsrom.
Baked halibut with potatoes.
Served with white wine sauce, fennel salad, root vegetable chips and roe.
FRÖDINGS LAXPLANKA 285 KR
Laxfilé, spritsad potatispuré med hollandaisesås, ostgratinerad tomat och handskalade räkor.
Fillet of salmon served with potato puree, hollandaise sauce,
gratinated tomato and shrimps.
FRÖDINGS BIFFPLANKA 295 KR
Biff, spritsad potatispuré, bearnaisesås, ostgratinerad tomat och sparris.
Beef steak served with potato puree, bearnaise sauce, gratinated tomato and aspargus.
Pubmenu
Pub menue
VITLÖKSBRÖD 85 KR
Vitlöksbröd med tapenade och creme fraiche.
Garlic bread served with tapenade and creme fraiche.
CROQUE MONSIEUR 135 KR
Klassisk crouque monsieur med skinka, tomat och dijonsenap.
Classic crouque monsieur with ham, tomato and dijon mustard.
+ Lägg till stekt ägg för en croque madame.
+5 KR
Add a fried egg for a croque madame.
+5 SEK
RAGGMUNK 145 KR
Raggmunk med stekt fläsk. Serveras med lingonsylt.
Swedish hashbrown, served with bacon and lingonberry jam.
GULASCHSOPPA MED TOAST 155 KR
Kökets gulaschsoppa på högrev, toppas med creme fraiche.
Serveras med surdegsbröd.
The kitchen’s goulash soup with beef chuck, topped with creme fraiche.
Served with sourdough bread.
180 G OSTBURGARE 175 KR
100% nötkött med bröd, ost, dressing, tomat, sallad och rostad lök.
Serveras med coleslaw och pommes frites.
Köttet kan bytas ut till halloumiost.
100% beef burger with bread, cheese, dressing, tomato, salad and rosted onion. Served with coleslaw and french fries.
The meat can be replaced with halloumi cheese.
VEGANSK OSTBURGARE 175 KR
Vegansk burgare med bröd, veganost, tomat, sallad och rostad lök. Serveras med pommes frites.
Vegan burger with bread, vegan cheese, tomato, salad and rosted onion. Served with french fries.
CLUB SANDWICH 189 KR
Klassiker som serveras på rostad toastbröd med kyckling, bacon, ost, tomat lök, sallad och currydressing. Serveras med pommes frites.
Classic dish on toast with chicken, bacon, cheese, tomato, onion, salad and a curry dressing with french fries.