Vi erbjuder två härliga spapaket! (ej bokningsbart mellan 22 juni-31augusti)

Välkommen på ett härligt frukostspa
Först avnjuter du "Best Breakfast" för att därefter hoppa i en varm skön morgonrock och tofflor. Sedan har du fri tillgång till relaxen med jacuzzi, ång- samt torrbastu och kallduschDu lånar morgonrock och handduk, tofflorna tar du med hem. Hinner ni besöka vårat gym är ni varmt välkomna att göra även det!

280 kr per person, läs mer och boka här!
Välkommen på ett härligt lunchspa 
Hoppa i en varm skön badrock och tofflor för att därefter avnjuta dagens lunch. Sedan har du fri tillgång till relaxen med jacuzzi, ång- samt torrbastu och kalldusch.  Du lånar morgonrock och handduk, tofflorna tar du med hem. Hinner ni besöka vårat gym är ni varmt välkomna att göra även det!
 Detta paket är tillfälligt stängt då vi idag inte erbjuder lunch, kommer återupptas när våra luncher startar igång.                                                                   
310 kr per person, läs mer och boka här!
*Vid hög beläggning på hotellet finns endast begränsat med platser för ovanstående paket.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.