Sun City Swing Camp - En magisk kurshelg i Lindy hop 

Nu fyller vi huset med Lindy hop! Delta, förfina, lär och njut! Datum: 17-19 november 2023. (Kurser lördag och söndag).

Boka övernattningspaket inkl. middagsbuffé, Gentlemen & Gangsters

Cirka 8 timmars kurs i tre nivåer (Nybörjare för dansvana, Medel och Avancerad) med kända lärarpar, middagshäng och ett av Sveriges bästa swing-band Gentlemen & Gangster.

Danspar / utbildare:
Daniel Larsson & Maja Hellsten, se på dem på Youtube här.
Isabel Björkman & Henrik Boström, se dem på Youtube här.
Amanda Svensson & Fredrik Grandin
Kurserna hålls lördag och söndag och du kan välja mellan en eller två nätter. 

Boka middagsbuffé och Gentlemen & Gangsters

På scen (på kick-off kvällen fredag) samt lördag står inga mindre än Gentlemen & Gangster från Göteborg. Är du sugen på att se, höra och dansa till dem samt äta vår smarriga middagsbuffé är du välkommen att skriva upp dig /er på någon eller båda av kvällarna på en så kallad Party Pass Reservation. Då är du säkrad din plats men betalar först när du kommer hit. Du kan även köpa kurserna utan boende här. All info finns på Sun City Swings hemsida.

Ta reda på mer om bandet Gentlemen & Gangster:
Hemsida
Facebooklänk

Dela och delta via Facebookeventet

Om Lindy hop

Lindy Hop är en livlig och rytmisk pardans som uppstod i Harlem, New York, under 1920-talet och nådde sin popularitet under swing-eran på 1930-talet. Dansen karakteriseras av improvisation, snabba fotrörelser och energiska hopp. Den utvecklades som en fusion av olika dansstilar, inklusive charleston och jazzdans, och influerades av den tidens musik, särskilt swingmusik.
Lindy Hop dansas i par och bygger på ledarskap och följarskap, där en person leder rörelserna och den andra följer. Dansare använder kroppsvikt och tyngdöverföring för att skapa kraftfulla hopp och snabba svängar. Lindy Hop kan vara både social och performancesinriktad, och den har en stark känsla av glädje och spontanitet.
Dansen har haft en revival och fortsätter att vara populär i dagens danssamhälle. Lindy Hop-evenemang, festivaler och tävlingar hålls över hela världen, och det finns en dedikerad gemenskap av dansare som bevarar och utforskar stilen.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.