Välj tillval

Beställ till Relaxavdelningen
Spring Village Syrah Rosé 187 ml69kr
Spring Village Chardonnay 187 ml69kr
Spring Village Merlot 187 ml69kr

Massage
Klassisk massage 30 min Mer info +595kr
Klassisk massage 30 min Den svenska klassiska massagen är för dig som vill ha en behandlande djupgående massage som löser upp muskelspänningar. Massagen anpassas efter dina behov. Välj vilken/vilka delar av kroppen du vill att vi lägger extra fokus på.
Spa -Lyx massage 75 minMer info +995kr
Spa -Lyx massage 75 minEn behandling för dig som vill ha en skön och avkopplande helkroppsmassage med varmaromaolja av hög kvalité. Unna dig själv en stunds avkoppling!
Klassisk massage 45 minMer info +695kr
Klassisk massage 45 minDen svenska klassiska massagen är för dig som vill ha en behandlande djupgående massage som löser upp muskelspänningar. Massagen anpassas efter dina behov. Välj vilken/vilka delar av kroppen du vill att vi lägger extra fokus på.
Fotmassage 20 min395kr
Klassisk massage 60 min Mer info +795kr
Klassisk massage 60 min Den svenska klassiska massagen är för dig som vill ha en behandlande djupgående massage som löser upp muskelspänningar. Massagen anpassas efter dina behov. Välj vilken/vilka delar av kroppen du vill att vi lägger extra fokus på.
Spa -Lyx massage 45 minMer info +795kr
Spa -Lyx massage 45 minEn behandling för dig som vill ha en skön och avkopplande helkroppsmassage med varmaromaolja av hög kvalité. Unna dig själv en stunds avkoppling!

Till rummet
Rosenblad på sängen350kr
Snacksbricka - nötter och chips för 2 personer145kr
Blombukett på rummet500kr
Fredagsmys: Läsk och godis för 2 personer165kr
Unna dej lite extra: Bubbel och bär för 2 personer295kr
Tapasbricka till 2 personer315kr

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan Ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till Er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi Er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dessa tillval är endast bokningsbara på förfrågan och tillgänglighet senast 48 timmar innan ankomst. Vi kontaktar er för att bekräfta tillgängligheten för ert tillval.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: gustaffroding)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.